Noile casti Jabra Elite 5, sunet incredibil cu anulare activa a zgomotului

Posted by

Am testat o pereche de casti Jabra Elite 5 zilele acestea si am ramas impresionat de calitatea lor. Sunt discrete, confortabile si cutia lor este dotata cu un acumulator care ofera pana la 28 de ore de functionare. Sincer sa fiu, eu cred ca nu vei uita niciodata sa le incarci, avand in vedere ca se incarca de la „cutiuta” in care stau stocate. E ca si cum ai avea un power bank la tine, care iti incarca perechea de casti ori de cate ori nu le folosesti.

Pentru conectarea lor, am instalat aplicatia Jabra Sound+ din Google Play, am dat pairing si cateva zeci de secunde mai tarziu deja functionau. Am mai dat si un update de software si totul mergea perfect. Aplicatia vine cu setari pentru anularea activa a zgomonului (ANC), dar si cu un egalizator personalizabil.

Design si usurinta in manevrare

Designul castilor pare unul perfect pentru urechile mele, dar cred ca nu doar ale mele. Se pun usor, se conecteaza aproape instant cu telefonul si stau foarte bine fixate in ureche, asa ca nu trebuie sa va temeti ca ar putea cadea pe jos. De asemenea, au protectie IP55 la apa si praf, deci nu trebuie sa va ingrijorati daca va prinde ploaia si vreti sa le folositi in continuare. Si apropo de vreme rea, tehnologia dezvoltata de Qualcomm QCC3050, impreuna cu cele 6 microfoane, isi fac super bine treaba oferind o suprimare excelenta a zgomotului facut de vant.

De asemenea, cutia castilor, cea care ofera o autonomie sporita (de care spuneam si mai sus), are un design ergonomic si incape foarte usor in orice buzunar, chiar si in buzunarul acela mic, special, pe care il au perechile de blugi.

Caracteristici tehnice

  • Te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat, prin anularea activă a zgomotului (ANC) dezvoltată de Qualcomm QCC3050;
  • Apeluri de cea mai înaltă calitate, cu tehnologia de apel 6-microfoane și cu suprimare a zgomotului produs de vânt;
  • Difuzoare puternice de 6 mm, reglate fin, pentru un sunet absolut #wow, puternic;
  • Egalizator (EQ) personalizabil și Spotify Tap Playback;
  • Până la 7 ore de redare cu ANC activat (până la 28 de ore cu cutia de încărcare wireless);
  • Google Assistant** și Alexa Built In, pentru asistență hands-free din mers;
  • Asociere ușoară cu Google Fast Pair* și Microsoft Swift Pair*;
  • Posibilitatea de conectare la 2 dispozitive simultan, cu ajutorul tehnologiei Bluetooth Multipoint;
  • Potrivire compactă concepută pentru confort pe tot parcursul zilei și durabilitate cu rating IP55 împotriva prafului și apei;
  • Qualcomm® aptX™ pentru streaming consistent, de înaltă calitate, prin Bluetooth, la rezoluție audio de până la 96Khz și voce pentru o calitate superioară a apelurilor pe legătura ascendentă și descendentă.

*Google Fast Pair compatibil cu Android OS 6.0 sau o versiune ulterioară. Microsoft Swift Pair compatibil cu Windows 10 sau o versiune ulterioară.

** Doar pentru Android.

Cat costa?

Costa in jur de 739 de lei, sau cel putin acesta este pretul recomandat, dar pe jabra.ro il gasiti la pretul de 639.99 lei (pret redus de la 739.99) in versiune bej auriu sau negru de titan si le puteti comanda aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *