Nevoie de ambalaj tort pentru cofetarie? Snick Ambalaje are numeroase oferte din care poti alege

Posted by

Dulcele ne aduce aminte de multe ori de copilarie, atunci cand asteptam cu sufletul la gura ca mama sau bunica sa se intoarca cu ceva bun in sacosa. Chiar si adulti fiind ne place sa gustam din cand in cand dintr-o prajitura sau dintr-un tort cu ciocolata sau cu fructe. Dulcele ne da energie, uneori ne motiveaza sa ne continuam ziua, de aceea cofetariile si patiseriile inregistreaza in ultima vreme tot mai multe cereri cu aceste produse. Pentru a face fata cu brio cererilor, cofetariile se orienteaza spre furnizori care vin cu numeroase oferte de consumabile.

Unul dintre acesti furnizori este Snick Ambalaje. Poti apela cu incredere daca vrei sa nu mai duci lipsa de consumabile si ambalaje de buna calitate. Cumpara cu incredere ambalaj tort, cutii speciale pentru prajituri si chiar diverse farfurii pe care le poti folosi. Iata cu ce te surprinde acest furnizor.

  • Cu serviciul de personalizare pus la dispozitia ta

Este o optiune inteligenta pe care ai putea sa o iei in considerare daca vrei sa ai parte de ambalaje de calitate, de unele pe care sa-ti pui amprenta. Sunt multi consumatori care pun pret pe ambalaje, acestea denota seriozitatea si devotamentul afacerii. Poti sa fii creativ si sa-ti pui amprenta intr-un mod original, unul care sa se diferentieze de ceilalti concurenti.

Acum sunt la moda emoji-urile, acele mici fete zambitoare care pot lua forma unui tort sau a unei briose. Poti sa alegi un emoji care sa-ti reprezinte afacerea, unul personalizat cu numele afacerii. Snick Ambalaje iti da posibilitatea sa faci acest lucru pentru a-ti propulsa afacerea si a o face cunoscuta printre cei care se dau in vant dupa dulce.

Intr-o cofetarie este nevoie de multe astfel de consumabile pentru ca oamenii comanda tot mai des astfel de prajituri si torturi pe care doresc sa le ia la pachet. Este bine sa te echipezi cu acestea, sa nu iti lipseasca nimic pentru a putea servi clientii cat mai bine.

  • Cu reduceri de pret la comenzile mai voluminoase

Pentru acele comenzi mai mari Snick Ambalaje ofera discounturi de pret. Asta inseamna ca tu poti economisi sume importante de bani, fara sa renunti la consumabilele de care ai nevoie. Este mult mai avantajos sa cumperi de la Snick Ambalaje pentru ca ai parte de aceste reduceri si chiar posibilitatea de a testa in prealabil consumabilele.

Pune in sacosa cu mostre ambalajele pe care vrei sa le testezi. Vei vedea ca dupa ce le vei folosi vei putea sa comanzi o cantitate mai mare din acestea si sa fi sigur pe ele. Din pagina oficiala snick-ambalaje.com afli mai multe detalii despre acestea si despre materialele folosite in realizarea lor.

Poti sa ai incredere in acest furnizor. In gama acestuia vei gasi detergenti profesionali, igienizanti si in general produse care sa te ajute sa ai un mediu curat in care sa-ti desfasori activitatea.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *