Logitech achiziționează Jaybird

De Logitech cred că au auzit mulți dintre voi pentru că această companie este foarte cunoscută pentru perifericele pe care le produce. Dar câți ați auzit de Jaybird? Pe aceștia din urmă i-am observat de puțin timp (cam de când am început să scriu despre tehnologie) și cel mai cunoscut produs al lor sunt căștile in-ear X2 cu conectivitate bluetooth.

Logitech a anunțat că va cumpăra Jaybird pentru suma de 50 de milioane de dolari, dar că, dacă cei din urmă vor crește conform planului, acești bani aproape că se vor dubla.

Logitech a mai spus că nu are intenția de a schimba numele produselor companiei Jaybird, ba chiar a lăudat căștile X2, spunând despre ele că „văd asta în fiecare zi – lumea iubește să asculte muzică peste tot și, uneori, în locuri unde nu se poate face asta fără a îi deranja pe ceilalți. Este o idee foarte bună aceea de a face produse pentru oameni foarte activi din punct de vedere sportiv și care vor ca muzica să îi impulsioneze în astfel de activități. Cu produsul potrivit (făcut de Jaybird) îți poți urma activitățile sportive însoțindu-le cu muzică. Este o combinație potentă”!

Pentru producătorul de echipament audio aceasta este o șansă de a își îmbogăți oferta de produse, în special cu dispozitive wireless.

Eu sunt curios ce va ieși din acest parteneriat dintre Logitech și Jaybird, dar, având în vedere numele implicate, nu cred că va fi ceva rău! Tu ce crezi?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *