iPhone SE și iPad Pro 9.7 au fost anunțate

Eu nu sunt mare fan Apple, dar nu puteam trece cu vederea lansarea celor mai noi dispozitive ale lor: iPhone SE și iPad Pro 9.7. Să vedem ce aduc nou aceste dispozitive!

iPhone SE este ruda mai pitică a lui iPhone 6S, având un display cu diagonala de 4 inch (la fel ca 5S), însă specificațiile telefonului lansat anul trecut. Acest telefon va fi disponibil pentru vânzare începând cu ultima zi a acestei luni, dată ce coincide cu cea a lui LG G5; iPhone SE va costa între 400 și 500 de dolari.

Celălalt dispozitiv lansat astăzi este tableta iPad Pro cu diagonala de 9.7 inch. Cei de Apple au simțit oportunitatea lansării unui produs care să umple golul dintre vechiul iPad Pro și iPad Air 2 ca mărime a ecranului, însă noul dispozitiv este și foarte ușor, are mai puțin de jumătate de kilogram. Această tabletă a venit cu foarte multe lucruri noi: are cel mai luminos display de pe piață, care își adaptează tonurile culorilor în funcție de lumina ambientală; acest display va reflecta mai puțin din jur, mai puțin chiar decât orice alt ecran de tabletă. Această tabletă va aduce pentru prima dată dată o variantă de 256 GB. Începând cu 24 martie, iPad Pro 9.7 va putea fi cumpărat la prețuri cuprinse între 600 și 900 de dolari.

Eu sunt de părere că denumirea noului iPhone ar trebui să vină de la Sure Extinction, căci nu prea cred că acest model are vreun rost. Îți place noul iPhone? Tu ce crezi că ar trebui să însemne cele două litere, SE?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *