În noul Note 5 poți introduce S-pen-ul invers fără grijă

La scurt timp după lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 5 foarte mulți oameni raportau probleme cu telefonul cauzate de introducerea inversă a stylus-ului S-pen. Eu nu pot să îmi imaginez cum e să fii atât de neatent, însă un număr mare de utilizatori pățeau asta și erau nevoiți să trimită telefonul într-un service, căci stylus-ul introdus invers nu este ușor de scos afară. Apoi Samsung a început să atenționeze oamenii prin manualul de utilizare, dar și pe folia care protejează dispozitivul în cutie cum anume să introducă S-pen-ul în telefon.

Probabil nici acele soluții nu au fost suficiente, așa că au recurs poate la cea mai corectă rezolvare de până acum: la noile loturi de Note 5 este montată o protecție deasupra părții care se defecta dacă introduceai stylus-ul invers, astfel încât cei care își vor lua acest model de acum încolo (deși încă este posibil să nimerești un telefon din vechile loturi, până se vor epuiza) vor putea ascunde „creionul” în carcasa device-ului în ce direcție vor ei! 😀

Situația aceasta este un fel de „Clientul nostru, stăpânul nostru!” și chiar nu m-aș fi așteptat la asta din partea utilizatorilor de smartphone-uri high-end!

gsmarena_001

 

sursa: gsmarena.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *