HTC 10 poate fi precomandat în România

De pe GSMArena am aflat că vârful de gamă pe anul 2016, HTC 10, poate fi deja precomandat în țara noastră. De ce este interesantă această știre? Pentru că, deși se știe de mult de iminența apariției lui și există multe zvonuri despre el, telefonul HTC 10 nu a fost încă anunțat oficial! Acesta ar trebui să fie prezentat publicului abia pe la jumătatea lunii aprilile.

Ceea ce am să vă prezint în continuare vă va părea puțin ciudat: specificațiile date de site-ul de știri străin diferă de cele afișate pe site-ul românesc de unde poate fi precomandat. Dacă pe GSMArena este prezentat ca un flagship, cu procesor Snapdragon 820, 4 GB de RAM și un display cu diagonala de 5.15 inch, pe site-ul Quickmobile (aici poți plasa o precomandă) pare a fi mai degrabă o versiune Lite (pe care zvonurile o tot menționează de câteva zile) dotată cu un procesor mai slab, Qualcomm MSM8996 Snapdragon 625, și doar 3 GB de RAM.

Telefonul poate fi precomandat la un preț asemănător cu cel al smartphone-ului Samsung Galaxy S7, însă dispozitivul Sud-Coreenilor este mai bine dotat decât cel al Taiwanezilor.

Eu propun să așteptăm lansarea oficială a lui HTC 10 (sau orice altă denumire i se va alege până la urmă) pentru a lămuri toate aceste mici inexactități care apar între site-uri!

Crezi că s-au grăbit vânzătorii români să deschidă precomenzile pentru HTC 10 (One M10 este numit pe site-ul lor) cu două săptămâni înainte de anunțul oficial?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *