fbpx
GeForce NOW

GeForce NOW – game-streaming pentru PC lansat de NVIDIA la CES

“NVIDIA anunță lansarea versiunii beta a serviciului de game-streaming GeForce NOW, care oferă acces, prin intermediul cloud-ului, la supercomputere capabile să ruleze o selecție generoasă de jocuri din librăriile digitale, precum Uplay, la cele mai înalte setări. Astfel, jucătorii se vor putea bucura de titlurile preferate la o rezoluție 1080p, cu până la 120 de cadre pe secundă.

Cu ajutorul acestui serviciu, NVIDIA oferă acces la puterea de calcul din propriile centre de date, ceea ce înseamnă că gamerii au nevoie numai de o conexiune puternică și stabilă la internet pentru a juca titlurile favorite din propria librărie, totul la cele mai înalte setări, chiar și pe PC-uri sau laptopuri mai vechi. În acest moment, GeForce NOW poate fi testat gratuit.”

Jocurile disponibile în acest moment sunt: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed: Black FlagTom Clancy’s The DivisionFor Honor și Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Atenție: deși partea de procesare se va face în cloud, după cum ni se spune și în comunicatul de presă (textul pe care l-am plasat între ghilimele), ai nevoie de o conexiune stabilă și rapidă la internet. De asemenea, (lucru logic, după părera mea) hardware-ul pe care îl folosești trebuie să facă față cel puțin specificațiilor video enunțate mai sus.

Start joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *