fbpx
evoMag sărbătorește 11 ani

evoMAG sărbătorește 11 ani oferind reduceri. Altex lansează Black Friday de primăvară

Începând de acum două zile am început să primesc e-mail-uri care mă anunțau că evoMAG sărbătorește 11 ani și că vor avea prețuri speciale la anumite produse. Astăzi, însă, am primit un mesaj și de la Altex, care lansează o promoție numită „Black Friday de primăvară„. Trecând peste faptul că nu îmi place reciclarea acestei denumiri pe tot parcursul anului, sunt sigur că vom găsi câteva produse care chiar să merite cumpărate în timpul acestor promoții.

Începem, desigur, cu sărbătoritul, evoMAG. Pentru că sunt oferite reduceri la mai multe categorii de produse, eu am să mă concentrez doar pe cele care fac subiectul acestui blog. Campania este în desfășurare până pe 21 mai.

Prima ofertă care mi-a sărit în ochi, din categoria smartphone-uri este Sony Xperia Z5 Compact 007 Spectre Edition, al cărui preț este de 1949 de lei. Un alt telefon interesant și pe care mi-ar plăcea să îl testez este ASUS ZenFone 2 Laser, pe care îl poți găsi la prețul de 719 lei.

Trecem rapid la categoria laptop-uri, unde cel mai ieftin dispozitiv este Toshiba Satellite C50-B-19U, numai bun pentru navigarea pe internet și binging ;), care costă 849 de lei. Însă un dispozitiv cu care să te arunci mai bine în jocuri este ASUS G551VW-FY179D pentru că a fost făcut special pentru astfel de activități; poate fi al tău pentru 3899 de lei.

Dacă evoMAG sărbătorește 11 ani, Altex nu o face 😀 , așa că a trebuit să vină cu neinspirata (după părerea mea) alegere de nume pentru promoție: Black Friday de primăvară. Aceasta este valabilă doar până pe 17 mai.

Pe partea de telefoane inteligente, un telefon care ar trebui să vă servească fără reproșuri pentru destul de mult timp, dar fără un cost prea mare este Samsung Galaxy Grand Neo Duos; acesta este dual-sim și costă 530 de lei. Chiar dacă nu mare, și iPhone 6S Plus are reducere de preț. 😉

Din categoria laptop, de la Altex, eu mi-aș lua un Lenovo 100-15IBY, un dispozitiv din gama joasă de prețuri, la 999 de lei, dar suficient de bun pentru blogging ( 😉 ) și alte activități online. Însă dacă ar fi să întind portofelul, aș alege un portabil pentru jocuri Alienware 15, care are componente performante de ultimă generație, dar și un preț pe măsură. 🙂

Desigur, acestea nu sunt toate produsele cu preț redus, nici pe departe, ci doar o sumară selecție făcută de mine. Vă invit să intrați pe cele două site-uri și să vă căutați produsele care vi se potrivesc cel mai bine! De asemenea, vă reamintesc că avem parte de aceste promoții datorită faptului că evoMAG sărbătorește 11 ani și pentru că Altex s-a gândit să facă un Black Friday de primăvară. Dar ce mai contează cum se numește, atunci când putem să plătim mai puțin pentru produsele de care avem nevoie??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *