Ediția Aniversară de Toyota Corolla arată mai bine

Ați observat că din când în când vorbesc aici despre mașini, ele sunt una dintre pasiunile mele și au mare legătură cu tehnologia. Așa că azi am să vă vorbesc despre ediția aniversară a autoturismului Toyota Corolla.

Acest model al producătorului japonez a fost lansat în urmă cu 50 de ani, în 1966, și de atunci s-au vândut peste 43 de milioane de astfel de mașini în toată lumea. Pentru a aniversa semi-centenarul, Toyota a adus la prezentarea de la New York autoturismul Corolla model 2017. Înainte să vă prezint plictisitoarele detalii tehnice și infime schimbări pe care noul model le aduce, vreau să laud modul în care arată această mașină, căci asta mă interesează pe mine cel mai mult. Deși schimbările la nivel de design exterior sunt și ele destul de mici față de modelul precedent, au reușit cumva să o facă mai agresivă, iar această nouă înfățișare îi stă foarte bine. Corolla nu mai este mașina aceea ternă care era cândva și acum are un look demn de cea mai vândută mașină din lume.

Acum să trecem în revistă și puținele schimbări pe care ediția aniversară a mașinii Toyota Corolla le aduce pentru cei care o vor cumpăra începând cu anul următor: trecem peste interior, opțiunile noi de culoare și diverși senzori și ajungem la jante de 17 inch, un sistem de info-tainment de 7 inch, buton de pornire, faruri LED și diverse inscripții exclusive pentru această ediție. Motorul va rămâne unul de 1.8 litri și 4 cilindrii în linie, dezvoltând 132 de cai putere sau 140 în cazul versiunii de echipare LE Eco.

Cam atât despre (deja) „bătrânica” de Toyota Corolla, care împlinește 50 de ani. Acum abia aștept să aflăm detalii despre face-liftul actualei generații de Dacia Logan, care ar trebui să fie prezentat înainte de sfârșitul acestui an!

De cât timp ai o Corolla? Ți-ai cumpăra ediția aniversară?

P.S. Am lăsat mai jos imagini cu prima generație și cu cea mai recentă, ca să se vadă evoluția! 😀

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *