mai 15

Cele mai noi dispozitive pentru masina ta

Cele mai noi dispozitive pentru masina ta

De foarte multe ori te intalnesti cu tot felul de situatii atunci cand pleci la drum lung cu masina ta. Pentru multe persoane, aceste mici probleme, ce uneori par inevitabile, le aduc mari batai de cap si de aceea fac eforturi pentru a gasi solutii. Ce este drept nu poti pleca intr-o calatorie daca nu ai facut fie si o scurta verificare a autoturismului tau. Insa accidentele se pot intampla chiar daca tu nu mergi intr-o calatorie sau la un drum foarte lung.

Pe de alta parte, de cele mai multe ori se cunosc si motivele din cauza carora se produc accidentele. Iar pentru acele accidente banale se cunoaste faptul ca de cele mai multe ori cauza numarul unu este telefonul. De fapt utilizarea telefonului in timp ce conduci, la aceasta se mai adauga si alti factori care nu tin in mod special de telefon. In clipul de mai jos o sa vedeti cateva dispozitive importante care va pot fi de folos in aproape toate momentele.

Chiar si in acele momente cand sunteti la volan si vreti sa vorbiti la telefon sau chiar si atunci cand sunteti intr-o parcare foarte aglomerata si nu va mai gasiti masina. Cateva dintre dispozitivele ce va pot ajuta in timp ce calatoriti cu masina, dar pe care le gasiti in afara tarii noastre, le gasiti enumerate mai jos.

  • bluejay;
  • FenSens (senzori de parcare si nu numai);
  • Fobo Tire;
  • Put to Go;
  • Sky Screen;
  • TrapTap;

Toate acestea sunt de folos de fiecare data cand va utilizati masina si va deplasati sau pur si simplu va pregatiti sa plecati. Dar mai multe detalii despre fiecare dispozitiv in parte veti gasi daca veti vizualiza urmatorul material.

Voi ce parere aveti despre aceste sisteme si dispozitive? Va sunt utile atunci cand va deplasati cu masina?