fbpx

Castile de copiat la examene

Cu siguranta toata lumea stie deja ce este o casca de copiat, un sistem de copiat si a incercat macar o data copiatul in sine. Odata cu evolutia tehnologiei si copiatul a evoluat semnificativ. Nu conteaza cat de priceput esti la copiat sau cat de repede poti transcrie fara sa fii prins. Important este sa alegi castile de copiat de calitate. Metodele vechi trebuie sa ramana in trecut datorita faptului ca tehnologia isi face din ce in ce mai simtita prezenta.

In prezent, tot mai mult se pune accent pe eficienta timpului, traim intr-o lume a vitezei, tocmai de aceea cei care au de sustinut un examen, test sau diverse evaluari, lasa totul pe ultima suta de metri si intra astfel in criza de timp. Odata ajunsi in aceasta situatie, constata ca nu mai au timpul fizic necesar pentru a se putea pregati si a putea insusi intreaga materie, astfel incat apeleaza la diverse tehnici si metode de a putea trece aceste examene. Fie ca vorbim de sisteme clasice de copiere, reprezentate prin fituici, carti ascunse, scris in palma sau ca se ajunge la diverse metode complexe de copiere, nedepistabile chiar, toate aceste tehnici nu sunt incurajabile, succesul in viata fiind dat de un comportament moral si de corectitudine. Totusi, mai jos prezentam informativ o serie de aspecte legate de cei care cauta diverse sisteme si tehnici mai moderne de copiere.

Trebuie sa stii ca actualmente exista pe piata o multime de modele de casti de copiat foarte moderne, dar si foarte usor de folosit. In plus, sunt aproape imposibil de detectat, asta penru ca sunt fara fire pe corp si sunt dotate cu sistemul Bluetooth. Adica un sistem care iti va face viata si examenele mai usoare. Pe piata sunt prezente si multe casti de copiat la bac, care mai de care mai complexe, nedetectabile, gata oricand sa treaca examenul in locul candidatului. Trebuie avut in vedere ca elevul prins este acuzat de frauda si i se interzice dreptul de a mai susinte examenul de bac pentru o perioada de 1 an de zile.

Examenele ne pun de cele mai multe ori probleme, sesiunea este o perioada extrem de stresanta in viata oricarui student. Din acest motiv casca de copiat este din ce in ce mai populara.

La ce se foloseste o casca de copiat ?

O casca de copiat este special conceputa pentru a putea tine conversatii discrete intre utilizator si partenerul de la celalalt capat la firului, acesta fiind de altfel si cel care dicteaza rezolvarea. Fiecare sistem de copiat in parte include un emitator Bluetooth, o casca japoneza, GSM sau MP3. Doar astfel casca de copiat este gata pentru a putea fi folosita. Partenerul te poate auzi gratie unui microfon sensibil situat in interiorul emitatorului. Intre casca japoneza si emitator nu exista fire. Cu alte cuvinte, nimeni nu va observa ca cineva iti dicteaza.

Cum functioneaza casca de copiat fara fir?

Casca de copiat este proiectata in asa fel incat sa poata tine o convorbire secreta intre doua persoane in timpul unui examen, a unui test sau a unui discurs fara sa dea de banuit cuiva. Inainte de a o putea folosi, trebuie creata o conexiune bluetooth intre emitator si telefon. Daca se foloseste un emitator de tip colier bluetooth, telefon modificat sau stick sau chiar cutiuta gsm, din ce in ce mai utilizata in ultima vreme, aceasta trebuie sa fie pozitionata cat mai aproape de umar, undeva sub haine. Microcasca se introduce apoi in ureche. La final, inainte de a intra in examen, trebuie sa suni persoana care iti dicteaza si sa te asiguri de faptul ca va auziti reciproc. Dupa care ascunde telefonul in geanta sau in buzunar deoarece nu vei mai avea nevoie de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *