fbpx

Au apărut primele promoții din an

Cei de la Flanco și eMag s-au trezit foarte devreme astăzi ca să trimită e-mail-uri cu promoțiile pe care le-au făcut din a cincea zi a anului. Nu știu dacă după sărbători românii mai au bani și de gadget-uri, însă eu am să vă spun aici ce ne oferă domnii ăștia atât de matinali.

Flanco se laudă cu reduceri de până la 30% la laptop-urile HP.

eMag a tăiat mai cu sete din prețuri, nu neapărat ca procentaj, ci oferind mai multe tipuri de produse la preț redus. Așadar avem iPhone-uri cu diverse reduceri, unele telefoane Samsung cu prețuri reduse cu până la 20% (printre care Galaxy S6, cred că eMag vrea să lichideze stocul înainte să apară S7-le) și unele smartphone-uri de la Microsoft.

Noroc că mi-am dat seama că trebuie să derulez, căci e-mail-ul se continua cu reduceri la laptop-uri, monitoare, televizoare, aparate de încălzire (aici au ochit bine, brrr) și multe altele. Eu am selectat doar ce m-ar interesa pe mine.

Dacă e să mă întrebi, nu găsesc nimic senzațional printre reducerile niciunui magazin pomenit mai sus, ci doar graba de a mai face câteva vânzări la început de an. Oricum, dacă apare ceva nou, vă țin #lacurent, așa cum v-am obișnuit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *