ian. 5

ASUS Zenfone AR – prezentat la CES 2017

ASUS Zenfone AR – prezentat la CES 2017

Deși am asistat deja la apariția câtorva dispozitive interesante încă din prima zi a acestui an, eu abia așteptam să aflu cu ce noutăți vor veni producătorii la CES (Consumer Electronics Show) 2017. Astăzi este prima zi din cele patru pe parcursul cărora se va desfășura evenimentul, iar primul device despre care am aflat este ASUS Zenfone AR.

Din denumirea acestuia ne putem da seama că este un smartphone conceput special pentru realitate augmentată. Asta înseamnă că are nevoie de un hardware suficient de potent cât să poată rula aplicații de acest tip. De aceea, ASUS Zenfone AR este înzestrat cu un procesor Snapdragon 821 și până la 8 GB de memorie RAM. Cealaltă parte a „magiei” realității augmentate este asigurată de ansamblul format din camera de 23 de megapixeli și diverși alți senzori aflați pe partea din spate a dispozitivului.

Dintre specificațiile acestui telefon mai fac parte și bateria cu o capacitate de 3300 mAh și o memorie de stocare cuprinsă între 32 și 256 GB, în funcție de versiunea aleasă. Iar toate acestea se îmbină armonios în jurul unui display QHD Super AMOLED cu diagonala de 5.7 inch.

Acestea fiind spuse, abia aștept să văd ASUS Zenfone AR în acțiune și rămân curios de ce vor spune și ceilalți producători!