Allview lanseaza un nou model de Smart TV al seriei ePlay 6500

Posted by

De curand compania din Brasov, Visual Fan, ce detine si brandul Allview a lansat un nou model de televizor Smart. Acest nou Smart TV face parte din seria ePplay 6500 avand o diagonala de 32 de inch si cu diferite caracteristici. Caracteristici printre care amintim de paneluri DLED care integreaza tehnologia VA, dar si un design subtire si elegant.

In ceea ce priveste tehnologia VA (Vertical Alignment), aceasta asigura o crestere a ratelor de contrast cu 400%, si a uniformitatii nivelului de negru cu 200% fata de tot ceea ce inseamna tehnologia IPS. Nici la capitolul sunet nu ne putem plange avand in vedere ca beneficiaza de optiunea Dolby Audio mult amplificata, astfel incat sa ofere o experienta acustica si un sunet perfect echilibrat. De asemenea noul model 32ePlay6500-H/1 a fost incadrat in clasa energetica E.

Iar asta se poate traduce printr-un consum redus de energie, dar si alinierea la standarde europene. Tot aici trebuie sa mai adaugam faptul ca acest nou Smart TV este o completare a portofoliului celor de la Allview si de asemenea reprezinta un produs accesibil si ideal pentru toti acei clienti si utilizatori de Android TV. Ce trebuie sa stiti despre noua tehnologie utilizata pentru acest produs este legata de utilizarea panelurilor, iar in cazul acestui model s-au folosit display-uri DLED de 60Hz.

Acestea fiind realizate la randul lor prin tehnologia VA si care da o experienta unica datorita culorilor vii, contrast mult mai mare, detalii fine, dar si un negru profund. La care se mai adauga si urmatoarele optiuni – Dynamic noise reduction, Gamma control, Control contrast local sau Gama mode. De asemenea prin intermediul Android TV va puteti conecta la aplicatii precum Netflix, YouTube, HBO GO, Prime Video.

Nu trebuie sa uitam nici de porturi, cu atat mai mult cu cat noul model se bucura de 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, slot CI+, iesire audio digitala, jack 3.5 mm pentru casti, conector pentru DVB-T/T2/C/analog si multe altele. Prin urmare daca va doriti sa achizitionati modelul 32ePlay6500-H/1 in perioada 07 – 14 octombrie veti beneficia de o reducere de 200 lei, acesta urmand sa aiba un pret special de 899 ron. Insa pretul de lansare pentru acest model de Smart TV este de 1099 lei, iar mai multe detalii veti putea gasi chiar aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *