Allview dezvolta produse inovatoare alaturi de compania VAHA

Posted by

In goana noastra de a avea parte de cat mai multe lucruri si de a ne duce toate treburile la bun sfarsit uitam adesea sa mai avem grija si de corpul nostru. Ba mai mult decat atat sunt din ce in ce mai putine persoane care pun pret pe antrenamentele de fitness cu un antrenor personal sau care pur si simplu dau curs unor activitati pentru a face miscare.

Si pentru a ajuta oamenii sa realizeze ceva mai multa miscare cei de la compania Allview au preluat conceptul companiei VAHA. Mai exact in prima jumatate a anului 2020 cele doua companii au incheiat un parteneriat, la baza caruia a stat dezvoltarea unui dispozitiv de fitness care poate personalizabil. De altfel produsul realizat de catre compania germana, VAHA, ii ajuta pe utilizatori sa aiba parte de un proces continuu de dezvoltare atat in plan fizic, cat si mental prin conectarea cu un antrenor personal.

Prin urmare produsul despre care vorbim este o oglinda inteligenta care foloseste tehnologii precum: Machine Learning, AR, AI, Motion Alaysis, Real Time Movement Analysis, Cloud, Mobile si Embedded. Dupa preluarea acestui concept Allview a transformat deviceul intr-un produs premium. Ba mai mult decat atat, Lucian Peticila, General Manager Allview afirma:

„Am alaturi o echipa de specialisti extrem de pasionati de domeniu, care detin know-how-ul necesar pentru a produce dispozitive inovatoare pentru piete exigente din punct de vedere al calitatii, precum cea din Germania. Departamentul R&D Allview a raspuns cerintelor echipei VAHA, luandu-si angajamentul de a dezvolta un concept unic de produs digital modern, inovator si scalabil. Cu siguranta vor mai urma si alte parteneriate care vor confirma, din nou, capacitatile noastre.”

De asemenea scopul acestui proiect este acela de a reinventa conceptul de antrenament, dar si integrarea acestuia in tot ceea ce inseamna activitatile de acasa, prin intermediul tehnologiei. De altfel se doreste ca noua gama de produse sa ofere experiente unice atat in zona de fitness, cat si in zona de entertainment.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *