Allbook i de la Allview in curand pe piata

Posted by

Nevoia de a lucra si a invata de acasa au facut ca nenumarate companii sa-si regrupeze si sa aduca noi update-uri tuturor produselor lor. Ba mai mult decat atat nici companiile romanesti nu fac rabat de la aceasta regula nescrisa, caci dupa cum urmeaza in paragrafele de mai jos veti descoperi cateva date interesante despre noul laptop de la Allview pe care il va lansa recent.

Pentru inceput am putea spune ca acet nou laptop, Allbook i are parte de un procesor de ultima generatie asa cum este procesorul Intel Core i3 din generatia a 10-a, un display cu totul si cu totul deosebit IPS Full HD anti-glare, dar si o capacitate cu mult mai extinsa fata de celelalte produse realizate de catre cei de la Allview. Mai mult decat atat procesorul performant garanteaza si mai multa putere si consum mic de energie, dar si imbunatateste si creste eficienta in zona de multitasking.

Tot aici trebuie sa spunem ca in mare parte capacitatea de stocare este de tip SSD M2 de 256 GB, iar in ceea ce priveste capacitatea RAM, aceasta are parte de 8 GB RAM DDR4, care ofera o experienta fluida in realizarea sarcinilor si bineinteles intr-un mod mult mai rapid. De asemenea puteti opta in cazul in care achizitionati un astfel de laptop pentru unul din urmatoarele sisteme de operare: Windows 10 Home, Windows 10 Professional, Windows 10 for Education, si in cele din urma Ubuntu.

In mod detaliat putem spune ca Windows 10 Home se adreseaza acelor clienti casnici, Windows 10 Professional este benefic pentru utilizatorii profesionisti, Windows 10 for Education este dedicat atat pentru elevi, studenti, dar si profesori. Iar Ubuntu este usor de configurat, dar in acelasi timp este stabil si iti confera rapiditate si eficienta. Allbook i este dotat cu heatpipe-urile care sunt dispuse asimetric si ajuta la maximarea eficientei de racire, astfel incat temperatura sistemului sa fie gestionata intr-un mod inteligent.

Totodata nu-i lipseste nici display-ul generos de 15.6 inch, IPS Full HD, antireflex, cu capacitatea de a reproduce o imagine la calitate inalta atat la vizionare frontala, cat si la vizualizare cu unghi de pana la 178 grade. Noul Allbook i va fi disponibil curand la pretul recomandat care porneste de la aproximativ 2699 lei. Pentru cei interesati mai multe detalii puteti afla de pe site-ul Allview.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *