Noroc de profesionisti, cand clientul e neindemanatic!

Posted by

 

Se intampla un lucru amuzant, pe care nu l-am remarcat pana acum. Unele dintre cele mai de succes firme s-au fondat datorita faptului ca multi dintre posibilii lor clienti sunt niste neindemanatici de prima speta! E amuzant daca stam sa ne gandim, pentru ca multi dintre noi am facut de-a lungul timpului niste lucruri de o stangacie incredibila. Ne-am ranit din cauza neglijentei noastre, laptopul s-a stricat din cauza ca ne place sa bem cafeaua prea aproape de el, iar dispozitivele mobile s-au defectat si din cauza ca noi nu reusim sa avem grija sa le tinem bine in mana. Si exemplele pot sa tot continue in acest sens, chiar sa ajunga la o colectie intreaga.

Chiar si eu am fost pus intr-o situatie de asa fel. Se facea ca mi-am achizitionat un Samsung Galaxy S8 Plus. Toate bune si frumoase, pana ce neindemanarea mea mi-a venit de hac, la propriu. Mergeam frumos, cat de cat civilizat pe strada, pana ce am vazut trecand o fata, incredibil de frumoasa. Obiceiul meu de a ma holba, dar si fascinatia vizibil crescuta m-au facut sa imi scap din mana telefonul proaspat achizitionat.

Si nu oriunde, ci fix pe beton, acolo unde era impactul mai mare. Dupa abia doua secunde realizez acest lucru, cand respectiva fata incepe sa rada zgomotos, asta dupa ce pana atunci nu m-a bagat deloc in seama. Rad si eu, dar mai mult stanjenit, mai ales ca realizez ce dezastru am produs!

Cum fac eu acum sa am parte urgent de o inlocuire display Samsung Galaxy S8 Plus? Cine oare sa ma ajute? Cam asa gandeam atunci! Norocul meu ca eram prin apropierea sediului Glassgsm, din Suceava.

Numai asa am putut apela la ajutorul lor. Cu mana pe inima pot sa spun ca sunt niste profesionisti incredibili, care mi-au schimbat in mod total perceptia despre aceste tipuri de service-uri. Din fericire pentru mine, acestia mi-au oferit unele dintre cele mai prompte servicii. In maximum trei ore mi-a fost inlocuit display-ul, iar asta m-a bucurat enorm, fara indoiala!

M-a facut dar sa realizez in acelasi timp si faptul ca multi dintre cei care apeleaza la serviciile unor asemenea service-uri, sunt niste mici neindemanatici ca mine. De cate ori expertii Glassgsm nu au fost nevoiti sa inlocuiasca display-uri, sticle de ecran, porturi USB, difuzoare, tocmai pentru ca cei care au venit la ei nu au fost destul de responsabili, ca sa aiba grija de propriul telefon?

E o adevarata usurare pentru cei ca mine ca exista asemenea locuri, care sa ofere cele mai bune servicii si preturi. Pentru ca, vedeti voi, te costa sa fii neindemanatic.

M-ar fi costat si mai mult daca nu as fi dat de ei, care sa imi inlocuiasca asa de rapid display-ul, asta avand in vedere ca mai erau si alti cativa clienti inaintea mea, care aveau si ei nevoie de serviciile Glassgsm. Pot zice ca sunt foarte fericit cu alegerea facuta de mine in acest scop, pentru ca stiu sigur ca piesa de schimb cu care mi-a fost inlocuit telefonul este originala si de cea mai buna calitate. Deci nu am de ce sa ma plang, dimpotriva chiar.

Sunt mai mult decat incantat si daca vreodata o sa mai am probleme din cauza stangaciei mele, o sa am grija sa apelez numai la ei!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *