Lucruri simple despre sticla

Posted by

Nu stiu ce stiti voi despre bucatile de sticla sau cioburi asa cum le numeam cand eram micuti, dar mie in acest moment mi se par foarte interesante. De fapt, sincera sa fiu nu mi-am imaginat vreodata ca se pot face obiecte interesante din cateva cioburi sau mai bine spus din acel amestec din care este format materialul de sticla.

Cum prea multe cunostinte si informatii din acest domeniu nu am, mi-am zis ca este momentul potrivit pentru a intelege cat mai multe lucruri din varii domenii pe care pana nu demult nici nu le luam in seama. Si toata aceasta inversunare a mea de a cauta informatii strict despre acest domeniu al sticlei sau intr-o formulare mai corecta a prelucrarii sticlei in urma clipului pe care l-am urmarit si pe care va invit si pe voi sa-l urmariti putin mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=Qhr2c03-6sI

Dupa ce am urmarit cu atentie acest clipulet abia atunci mi-am dat seama cata munca se depune pentru un obiect de sticla pe care noi il consideram banal si nimic mai mult. Poate ca daca am cauta mai multe informatii despre aceste lucruri marunte vom realiza ca de fapt lucrurile pe care noi le consideram simple, banale si plictisioare in fapt sunt cu mult mai complexe decat ne putem imagina.

Iar asta este parerea mea in urma acestui clip pe care inca il mai vizionez. Inca nu pot intelege cum pot lucra acei oamenii pe o asemenea temperatura si mai ales cand este vara, iar temperaturile de afara sunt deja ridicate. Am inceput mai nou sa cred ca fiecare meserie in parte isi alege oamenii sau daca nu se incearca a se face o selectie printre ei.

Cred ca nu este normal sa ma dau cu parerea despre ceva ce nu stiu, dar cu siguranta eu una nu as putea lucra in asemenea conditii in care acele persoane din imagine isi desfasoara activitatea si asta pentru simplul motiv ca mi se face rau de la caldura. Iar vara pentru mine este cea mai mare problema. Si pentru ca imi plac foarte mult obiectele din sticla mai jos am sa las si cateva modele mai altfel decat cele pe care le stim noi si cu care ne-am obisnuit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *