fbpx

5 aplicatii inovatoare pentru stilul tau de viata

Desi ne-am obisnuit ca majoritatea timpului nostru sa ni-l petrecem pe internet prin intermediul diverselor aplicatii si mai mult decat atat trebuie sa admitem si faptul ca o mare parte din aceste aplicatii ne sunt vitale stilului nostru de viata. Sunt persoane ce si-au integrat foarte bine diverse aplicatii ce in mare parte specifica parametrii stilului de viata pe care il au.

Un lucru cert este acela ca intr-o oarecare masura se poate spune ca se face abuz cu privire la utilizarea internetului. Dar cum toate lucrurile bune mai nou se intampla numai pe baza acestui factor, internetul, nu cred ca mai avem ceva de confirmat sau de spus. In cele ce urmeaza va voi lasa la indemana o lista cu cele mai importante si mai uzitate aplicatii, ce ne fac viata mult mai usoara.

Top 5 aplicatii inovatoare ce ne fac viata mai usoara

Nu putem nega faptul ca in permanenta suntem conectati prin telefonul mobil la tot ceea ce se intampla in jurul nostru. Partea interesanta a acestui fapt consta insa in acele aplicatii ce au grija de stilul nostru de viata, dar si de echilibrul pe care ni le pot oferi acestea.

  • Feedly – aplicatia ce te tine la curent cu toate noutatile de pe site-urile pe care le urmaresti. Si nu e ca si cand ai urmari o cota pentru ca nu vrei sa ratezi nimic si cu care sa fii la curent cu fiecare schimbare ce apare. Prin aplicatia asta, cele mai noi informatii vin in sprijinul tau avand in vedere continutul de pe site-urile pe care le urmaresti;
  • ES File Explorer – o aplicatie ce iti tine fisierele si documentele, de pe telefonul tau mobil in ordine. Cu atat mai mult cu cat telefonul tau smart poate detine fisiere de tip imagine nu numai text, sau orice alt tip de documente;
  • Booking – aplicatia folosita de o mare masa de persoane, in special in zilele de vacanta si de concediu. Este aplicatia cea mai relevanta pentru marile orase, dar si pentru cele mai importante statiuni.
  • Business Calendar – aceasta aplicatie este adresata in mod special acelor persoane organizate, fiind un instrupent puternic pentru cei ce sunt obisnuiti sa-si programeze in detaliu zilele.
  • Dropbox – cea mai utila aplicatie de pe Android, intrucat aceasta iti ofera accesul la documentele si fisierele tale oriunde te-ai afla. Singurul lucru negativ, daca i putem numi asa, la aceasta aplicatie aveti gratuit un spatiu de stocare de doar 2 GB.

Indiferent de aplicatiile pe care sunteti tentati sa le folositi ele nu fac altceva decat sa va ajute si sa va lase la indemana toate acele lucruri, informatii (fisiere, documente) de care aveti nevoie.

Din aceeași categorie

2 Thoughts to “5 aplicatii inovatoare pentru stilul tau de viata”

  1. mandache

    In loc de Dropbox, putem folosi OneDrive de la Microsoft sau chiar Google Drive de la Google pentru mai mult spatiu. 🙂

    1. De acord. Eu mi-am instalat OneDrive pe toate dispozitivele. Nici de soluția de la Google nu sunt străin, mai ales că oferă mai multă stocare decât Microsoft.

Leave a Comment