fbpx

Vitamina B – vitamina gamer

Cine ar fi crezut că voi scrie și despre vitamine pe acest blog? Însă vine un moment în viața oricărui pasionat de tehnologie când realizează că organismul nu mai poate de unul singur și trebuie ajutat un pic. Astăzi voi aborda subiectul vitamina gamer din perspectiva unui om care își petrece cea mai mare parte a timpului său în fața unui computer.

Înainte de a trece la partea mai relaxată a articolului trebuie să avem o discuție foarte serioasă. Mă voi folosi pe mine drept exemplu: în perioada copilăriei mă îmbolnăveam foarte des; nu erau boli grave sau care să necesite nu știu ce medicamente, însă faptul că ajungeam foarte des să urmez un tratament sau altul nu era ceva de dorit. Cel mai des problema consta în faptul că anumite substanțe lipseau din corpul meu, așa că medicul de familie le recomanda părinților ce să iau pentru a le recupera – evident că mă refer la ceea ce cu toții numim generic „vitamine”. Așadar, sfatul meu este ca înainte de a consuma indiferent ce vitamină – vorbește cu medicul tău!

Acum să vorbim despre vitamina gamer; la ce care dintre ele crezi că m-am gândit? Ei bine, am folosit vitamina B de la Farmacia la Preț Mic, din simplul motiv că cu această literă începe un complex de mai multe vitamine utile în diverse cazuri. Iar unul dintre acele cazuri se referă la cei care se joacă foarte mult pe pc, fie ei gameri profesioniști sau amatori. Am văzut foarte multe clipuri cu periferice sparte într-un acces de furie cauzat de pierderea unei runde de joc. Și când te gândești că e atât de simplu cu o vitamină să îți menții sănătatea psihică…

Însă vitamina gamer – B – mai are încă un beneficiu: reduce oboseala. Mulți dintre noi petrecem ore întregi în jocuri fără a avea nimic de câștigat din asta în afară de propria distracție și observăm că după o vreme nu mai avem aceeași concentrare. Atunci ar trebui să înmulțim cu câteva zeci pentru a vedea cam cu ce se confruntă cei care fac din asta un serviciu – cei care activează în industria E-Sports.

Un avantaj al vitaminei gamer este că o poți găsi la o farmacie online, acolo unde este și cel mai probabil ca un pasionat de tehnologie să o caute. Chiar dacă gamerul petrece multe ore în fața monitorului, acesta va dori să nu își neglijeze vederea și va purta ochelari, iar dacă medicul îi recomandă, va plusa și cu niște vitamina B.

Încă un lucru pe care îl face vitamina gamer este să ajute inima să funcționeze normal. Pentru că nu vrei să te sperie prea tare un jucător advers ascuns fix după ușa la care nici nu te-ai uitat când ai intrat în încăpere.

De ce am ales vitamina B pentru acest articol (marca SuperBlog, să nu uit)? Pentru că datorită efectelor benefice pe care le poate avea în mai multe aspecte ce țin de corpul uman, aspecte ce se reflectă și asupra jocurile pentru pc, o pot numi pe bună dreptate vitamina gamer. Mă rog, am ales vitamina B și pentru că unul dintre prenumele mele este Bogdan, dar asta nu înseamnă că ce am scris mai sus nu este adevărat…

Din aceeași categorie

Leave a Comment