fbpx

Telefoanele Samsung se vând foarte bine

Spre deosebire de rivalul Blackberry (ale cărui vânzări scad), aflat la primul dispozitiv cu Android, șirul cu telefoanele Samsung care au acest sistem de operare este extrem de larg și variat acum, dar și profitabil. Sud-Coreenii au reușit să întreacă chiar și propriile estimări cu privire la vânzările noilor lor vârfuri de gamă.

Producătorul de smartphone-uri Samsung a reușit să vândă în luna martie a acestui an cu 2 milioane și jumătate mai multe dispozitive Galaxy S7 sau S7 Edge decât arătau calculele lor, aflate în jurul a 7 milioane. Preferatul cumpărătorilor a fost fratele mai mare, Galaxy S7 Edge, care a înregistrat două treimi din numărul de mai sus, făcând astfel să crească și acțiunile Samsung la bursă.

Șeful diviziei de dispozitive mobile Samsung România a declarat că vânzările din țara noastră au fost direct proporționale cu cele din alte țări europene, aici fiind precomandate și vândute mii de exemplare.

Dacă nu te-ai hotărât până acum cu ce să îți schimbi dispozitivul mai vechi, telefoanele Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt, după părerea mea, o alegere la care nu trebuie stat prea mult pe gânduri. Poți găsi aceste telefoane la prețuri asemănătoare în magazinele Orange sau la Flanco.

Ai făcut upgrade? Ce mai aștepți?

Din aceeași categorie

Leave a Comment