Telefoane care mi-au atras atenția (4)

Bine v-am găsit! Este timpul pentru un nou articol retrospectiv în care să vedem ce telefoane au atras cel mai mult atenția, dar și alte știri importante din săptămâna care tocmai se încheie. Cu ce crezi că voi începe?

În caz că nu ați ghicit, lansarea care a fost în atenția tuturor oamenilor, pasionați de tehnologie sau nu, este a noilor dispozitive făcute de Apple: iPhone SE și iPad Pro 9.7. Acestea se „remarcă” prin faptul că sunt versiuni mai mici ca dimensiuni, dar la fel de puternice ca alte device-uri lansate anterior de Apple.

Samsung Galaxy S7 (Edge) a atras atenția prin faptul că cineva a descoperit posibilitatea de a îi atașa 2 SIM-uri și card în același timp. Vă invit să citiți despre asta, dar să nu încercați, căci v-ați putea distruge telefonul.

Trebuie neapărat să menționez și producătorul chinez care a ajuns întâmplător în atenția mea, Siswoo, prin smartphone-urile sale puternice, dar ieftine.

La capitolul noutăți sau lucruri interesante am selectat pentru voi următoarele: site-ul Pornhub permite vizualizarea unora dintre filmulețele încărcate acolo în format VR (NSFW); în cadrul unui studiu anual s-au găsit peste 16 000 de bug-uri în aplicațiile pe care le folosim cel mai des; vă reamintesc și recomandările mele pentru cei care doresc să achiziționeze un desktop pc.

Acesta este articolul meu retrospectiv pentru săptămâna aceasta. În caz că am ratat ceva sau crezi că alte știri meritau să fie menționate, spune-mi într-un comentariu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *