Poti activa intr-un studio de videochat pe termen lung? Raspunsul celor mai experimentate modele!

Posted by

Atunci cand vrei cu adevarat sa ai succes intr-un domeniu, este necesar sa rezervi suficient timp pentru a-i invata toate secretele si pentru a profita la maximum de fiecare sansa pe care ti-o ofera.

Intr-un studio videochat ca www.studio20.ro, reusesti sa ajungi repede, in numai cateva luni, la sume de bani situate mult peste castigurile obtinute in alte domenii de activitate din Romania. Insa castigurile devin si mai spectaculoase daca alegi sa practici aceasta activitate pe termen lung.

Cum evolueaza castigurile, pe masura ce acumulezi experienta?

Modelele experimentate care activeaza intr-un studio de videochat isi amintesc ca au fost multumite inca de la inceput de castigurile obtinute, insa marturisesc ca, ulterior, sumele care au inceput sa le intre in cont au crescut in mod spectaculos.

Intr-adevar, in primele trei luni de lucru, fetele beneficiaza de un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele pe care le realizeaza pe site-urile pentru adulti. Ulterior insa, daca dau dovada de seriozitate in mod constant, cifrele inregistreaza cresteri permanente si exista inclusiv bonusuri acordate pentru fidelitate fata de studio.

Mai precis, fiecare model care lucreaza intr-un studio videochat primeste un comision de baza in valoare de 50% din totalul sumelor obtinute pe site-uri. Pe langa acesta, sunt acordate si alte bonusuri consistente, in obtinerea carora devii o adevarata experta, in momentul in care capeti experienta:

• 5% pentru 100 de ore lucrate intr-o perioada de doua saptamani. In calcul intra si streaming-ul mobil si apelurile video, ceea ce face ca obiectivul sa fie mai usor de atins;

• inca 5% pentru castiguri care depasesc 15 000 de dolari, obtinute intr-o perioada de doua saptamani. Astfel, venitul tau creste la fel ca un bulgare de zapada care se rostogoleste la vale: cu cat este mai mare, cu atat devine si mai impresionant,

• 5% pentru o rata de conversie buna, adica pentru acei vizitatori care se inscriu pe site venind din camera ta de chat;

• un alt bonus in valoare de 5% acordat pentru un comportament online perfect.

Pe langa toate acestea, exista si un bonus acordat chiar pentru parteneriat pe termen lung, care se plateste in luna iunie din fiecare an pentru intregul an precedent. De exemplu, in iunie 2022 toate modelele care au aratat fidelitate fata de un studio de videochat au primit acest bonus pentru toate castigurile pe care le-au obtinut in intervalul de timp cuprins intre 1 ianuarie si 31 decembrie 2021.

In acest domeniu, parteneriatul de lunga durata nu este deci rasplatit doar cu vorbe frumoase, ci cu bani, iar modelele cu experienta apreciaza din plin acest fapt.

Ca urmare a tuturor acestor avantaje obtinute pe masura ce acumulezi experienta, nu este deloc de mirare ca fetele aleg sa ramana multi ani in domeniul industriei de divertisment online pentru adulti, pe care nu doresc sa il praraseasca nici chiar atunci cand nu mai lucreaza ca model.

Iata ce declara, in acest sens, una dintre fetele cu o bogata experienta in domeniu: „Chiar daca va fi o zi cand nu voi mai putea lucra ca model (peste 10 ani oare?), cu siguranta voi alege sa raman aici, sa ajut alte modele incepatoare, ca trainer sau manager al unui studio de videochat“, spune Clara.

La randul tau, ai ocazia de a te convinge, in timp, de toate avantajele pe care le ofera o cariera intr-un studio videochat. Este vorba despre un domeniu pe care, odata ce l-ai cunoscut bine, nu vei mai dori sa il parasesti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *