Gadget4U

NVIDIA și ASUS ROG anunță primul monitor cu rată de refresh 360 Hz

Direct de la CES vine știrea despre parteneriatul dintre Nvidia și Asus ROG pentru lansarea celui mai rapid monitor de gaming – ASUS ROG Swift 360 Hz – cu o rată de refresh cu 50% mai rapidă decât ceea ce până acum era considerat de top. Deși utilizatorul de rând nu va fi neapărat interesat de acesta, căci nu îi este adresat lui, pentru participanții la competiții eSports noul monitor va însemna o îmbunătățire a performanței lor în jocuri.

Iată ce spun producătorii despre noul monitor de 360 Hz:

În lumea competițiilor de gaming, unde fiecare milisecundă poate face diferența între victorie și înfrângere, NVIDIA a dezvăluie noul monitor cu o rată de refresh de 360 Hz, oferindu-le entuziaștilor de Esports și gamerilor care participă la competiții cele mai rapide monitoare produse vreodată. La 360 Hz, frame-urile sunt afișate la fiecare 2,8 milisecunde – de 6 ori mai rapid decât monitoarele sau TV-urile tradiționale.

NVIDIA și ASUS anunță primul monitor G-SYNC de 360 Hz din lume — numit ASUS ROG Swift 360 — la Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Monitorul, care va fi disponibil în cursul acestui an, se potrivește perfect cu GeForce RTX, cea mai rapidă placă grafică din lume, pentru a livra cea mai bună experiență pentru competițiile de gaming.

Creștere rapidă în participarea la competiții de Esports și premiile concursurilor

Comunitățile Esports și ale competițiilor de gaming continuă să crească la o rată fenomenală. Mai mult de 60% din gamerii care utilizează GeForce joacă la un nivel competitiv în fiecare lună; în același timp, peste 211 milioane de dolari au fost acordați în 2019 ca premii în bani, în creștere cu 29% față de anul precedent. Audiența a crescut de asemenea, cu peste 450 de milioane de oameni care au vizionat competiții de gaming în timp real.

NVIDIA G-SYNC – În fruntea inovației și progreselor în gaming

Lansat în 2013, NVIDIA G-SYNC este cel mai cunoscut pentru tehnologia inovatoare Variable Refresh Rate (VRR) care elimină problemele de screen tearing prin sincronizarea refresh rate-ului monitorului cu frame rate-ul plăcii video. De atunci, procesoarele G-SYNC au adăugat noi tehnologii pentru a accelera display-urile de Esports, inclusiv overdrive dinamic care îmbunătățește percepția jucătorilor, firmware creat special pentru îmbunătățirea calității imaginii, iar acum refresh rate de 360 Hz pentru un timp rapid de reacție. Până de curând, jucătorii profesioniști acceptau frame tearing pe monitoare pentru a evita așteptarea următorului frame, dar acum, cu tehnologiile G-SYNC 360 Hz și VRR, frame-urile au o rată de refresh de mai puțin de 3 ms, astfel încât jucătorii profesioniști să beneficieze de latență foarte scăzută fără frame tearing.

Creat pentru jucătorii profesioniști – ASUS ROG Swift 360

Dezvoltat împreună cu NVIDIA, ASUS ROG Swift 360 a fost creat special pentru competiții de Esports și are un ecran de 24,5 inchi cu o formă care ține fiecare pixel în câmpul vizual. Noul ASUS ROG Swift 360 beneficiază atât de cel mai recent design ASUS ROG care se potrivește perfect pe marile scene ale competițiilor de Esports, cât și de:

  • Cel mai rapid refresh rate: Cei 360 Hz livrează o calitate vizuală excepțională, latență foarte scăzută și o mișcare lină
  • Creat pentru Esports: Joacă precum profesioniștii și nu rata niciun moment cu cea mai bună performanță la 24,5” Full HD
  • Claritate superioară: Fără erori, frame tearing, deviații de imagine sau pâlpâiri ale ecranului cu tehnologia NVIDIA G-SYNC VRR
  • Calitate certificată de NVIDIA: Toate monitoarele certificate G-SYNC trec printr-un proces riguros de validare și sunt supuse la peste 300 de teste de calitate a imaginii pentru a asigura că livrează calitate constant și cea mai bună performanță

NVIDIA va prezenta noul monitor G-SYNC de 360 Hz la conferința de presă de la hotelul Wynn, la CES în această săptămână, împreună cu o serie de demonstrații Esports care vor arăta cum 360Hz îmbunătățesc performanța gamerilor în ceea ce privește percepția, acuratețea și identificarea țintelor.

Exit mobile version