Gadget4U

Incarca-ti telefonul intr-un mod istet

Nu m-am gandit ca voi incepe anul cu un articol despre incarcatoarele telefoanelor mobile. De fapt am sa incep in acest mod pentru ca in scurta mea vacanta, scurtul meu concediu a trebuit sa car dupa mine in bagaj incarcatorul telefonului, deoarece stiam ca altfel nu voi putea folosi telefonul. Iar eu nu pot sta fara telefon. Indiferent de ce mi-ar spune lumea, de cat de nociv este si mai mult decat atat am recunoscut in nenumarate randuri ca sunt dependenta de telefonul meu.

Iar daca va ganditi ca imi petrec majoritatea timpului pe retelele de socializare, ei bine, nu. Imi folosesc telefonul pentru a scrie mesaje, pentru a trimite mail-uri si cel mai mult dintre toate pentru a-mi scrie in permanenta notitele. Ba chiar am facut o obsesie din a-mi nota fiecare gand in parte pe telefonul meu. De aceea am fost foarte atenta la incarcatorul meu, sa il iau cu mine, sa am grija sa nu-l stric si mai mult decat atat sa nu-l uit pe acolo pe unde merg… din pacate mai am si obiceiul asta.

Insa zilele astea dupa ce m-am intors din vacanta am gasit pe internet un clip foarte dragut si interesant. De fapt este vorba despre un incarcator mai special ce te scapa de fire, cabluri si alte nebunii. In plus iti poti vedea telefonu cum leviteaza intr-un mod foarte placut. Nu stiu cati dintre voi s-ar dori sa-si vada telefonul sau tableta levitand, dar eu una sunt foarte incantata de idee.

Poate ca nu am eu foarte multa experienta in ceea ce privesc incarcatoarele de telefon, dar stiu sigur ca un asemenea gadget m-ar ajuta pe mine sa scap de anumite temeri pe care le am in legatura cu incarcatoarele de telefon. Si pentru a avea o imagine completa a gadget-ului despre care am tot scris aici ar fi mai bine sa atasez si clipuletul pe care eu deja l-am vizualizat asa cum am spus in paragrafele de mai sus.

https://www.youtube.com/watch?v=PqmoMxCUYrA

Exit mobile version