Câteva cuvinte despre cele mai căutate subiecte de pe Google

Au sosit listele făcute de Google cu cele mai căutate sintagme de pe motorul lor de căutare. Au fost făcute publice căutările atât la nivel global, cât și la nivelul României! Iată ce a căutat lumea pe internet și ce cred eu despre asta:

La nivel global, cea mai căutată a fost Cilla Black, de care eu nu am auzit și nici nu am să caut să văd cine este. Pe locul 4 se situează Jeremy Clarkson, fostul realizator al emisiunii Top Gear, difuzată de BBC. Niciuna dintre căutările ce l-au avut în centrul atenției pe prezentatorul englez nu s-a îndreptat către articolul scris de mine despre noul BBC (lucru de neînțeles 😀 ). Abia pe locul 6 se află iPhone 6S. Probabil ar fi fost mai sus dacă nu apăreau în public pozele cu cocoașă.

Despre cele mai căutate expresii din România parcă nu vreau să vorbesc. Pe scurt: pixwords, filme, Udrea și Halep.

Dacă e să ne uităm la cele mai amuzante căutări ale românilor mai găsim câteva sintagme ce merită amintite aici: „ce este ziua Izabelei” – zi de naștere a unei fete pe nume Izabela semnalată corespunzător pe Facebook ca eveniment, la care și-au anunțat participarea sute de mii de oameni; „cine este regele junglei” – asta știe orice copil care a avut cel puțin o carte de colorat – pe internet: eu 😉 .

Ca bonus am să îți arăt și ce au căutat internauții pe blogurile mele, căci am centralizat toate căutările din acest an într-un singur articol!

Închei, cum v-am obișnuit, cu o întrebare: Cauți? Sau ești căutat?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *