Bratara de fitness, un accesoriu la moda

Posted by

Auzim tot mai des despre bratarile de fitnes si despre posibilitatea de a ne monitoriza atat activitatile sportive cat si anumiti parametrii care pot indica starea de sanatate, iar eu care sunt mare fan al bratarilor, port aproape zilnic cateva, si chiar mi-am piedut una din ele acum o saptamana, cu siguranta imi doresc una.

De ce spun imi doresc una si nu am inca una? Pentru ca pentru mine o bratare de fitnes trebuie sa fie in primul rand o bratara si apoi putem discuta de restul functiilor pe care le poate avea. Iar la capitolul asta pana acum nu am vazut una in afara de cele din seria Jawbone UP care sa ma atraga suficient de mult incat sa ma atraga. Din pacate insa cei de la Jawbone au dat faliment, sau nu stiu exact ce s-a intampat, stiu doar ca de cativa ani nu mai sunt disponibile pe piata pentru ca am avut unul din modele si cu siguranta mi-as fi luat si ultimul model daca as fi apucat.

Dupa cum v-ati dat seama e clar ca pentru mine conteaza foarte mult designul unei bratarii si mai putin functionatilatile ei, desi daca ar vorbim de functionalitati mi se pare foarte importanta functia de monitorizare a somnului. Pentru ca pasii facuti peste zi pot sa ii masor in esenta si cu telefonul, la fel pot sa masor la anumite momente din zi bataile inimii si chiar mi-a fost util ca telefonul meu are si pulsoximetru si am putut masura cu el nivelul de saturatie al oxigenului din sange la inceputul sintomelor mele de COVID-19.

Daca tot vorbim de aspect, cred ca sunt totusi cateva bratari pe piata care merita atentia mea, desi as prefera sa le vad in magazine, cum arata in realitate inainte de a mi-o comanda online de la un magazin de pe net. Cel mai bine va si spun care bratari de fitnes mi-au atras mie atentia, vorbind strict din punct de vedere al aspectului, fara a ma lega de pretulor lor sau de functionalitatile pe care acestea le au, sunt 2 modele care imi plac, Razer Nabu X si Nike FuelBand.

Desigur ca exista variante pentru toate buzunarele, daca vreti cu adevarat cea mai buna bratare de fitness consultati lista din linkul de mai sus si veti vedea cele mai bune modele existente pe piata. Mie imi plac cele mai inguste din lista respectiva si chiar ma bate gandul sa readaug colectie mele de bratari si una inteligenta.

Daca pentru mine, monitorizarea somnului este unul din cei mai importanti factori, sunt curios care sunt cei mai importanti factori pentru tine? Acuratetea cu care masoara activitatile sportive? Monitorizarea batailor inimii? Faptul ca vine si cu elemente de smartphone, cum ar fi conectivitate pe bluetooth cu telefonul pentru a putea raspunde la telefon sau pentur a primii notificari direct pe bratara? Apropo de notiicari, cred ca asta ar fi un alt element important pentru mine, posibilitatea de a trimite anumite notificari, eventual cu sunete sau vibratii diferite. Sunt sigur ca v-ar place ca in locul sms-ului primit de la ING ca ti-au intrat banii in cont sa pirmesti o „notificare” pe bratara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *