Apple Watch a fost subiectul unui sondaj de opinie

Ce părere credeți că au americanii despre Apple Watch la un an de la lansare? O companie pe nume Fluent a fost curioasă și ea de acest lucru. Să vedem ce au răspuns cei 2578 de oameni care au participat la sondaj!

Mai înainte de toate, trebuie menționat faptul că o majoritate covârșitoare de 92% din totalul celor intervievați a declarat că nu deține un astfel de dispozitiv. Dintre cei rămași, care dețin un Apple Watch, 77% consideră că produsul a fost de un real succes și 62% dintre oameni au declarat că vor cumpăra versiunea următoare, care va fi anunțată în acest an.

Apple Watch 2 va fi, potrivit zvonurilor, mai subțire decât actuala generație, însă nu va avea îmbunătățiri majore față de primul model. De aceea, calculele făcute de analiști arată că este posibil ca viitorul ceas inteligent de la Apple să se vândă în cantități mai mici decât cel prezent.

Din totalul oamenilor care au participat la sondajul făcut de Fluent peste jumătate (53%) sunt de părere că primul Apple Watch nu a fost un produs de succes. Rămâne de văzut dacă aceste persoane își vor schimba părerea sau nu după ce va fi lansată următoarea generație, în toamnă, iar rezultatul depinde în mare măsură de Apple, dar și de mișcările pe care le va face concurența!

Tu în ce tabără ești: Apple Watch sau smartwatch-uri cu Android?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *