Aplicația Facebook va oferi informații meteo

Mulți oameni, printre care și eu, nu urmăresc buletinele meteorologice la televizor, dar tot vor să știe cum va fi vremea. Pentru asta folosim diversele aplicații făcute în acest scop. Dar dacă nu te poți despărți de rețelele de socializare? Această problemă se va rezolva când aplicația Facebook va începe să ofere informații cu privire la starea vremii.

Deocamdată, această nouă funcție este testată cu ajutorul utilizatorilor din Marea Britanie, acestora apărându-le în aplicația de Android sau iOS niște „cartonașe” similare cu ceea ce primești când cauți pe Google vremea și orașul tău. Acestea au un mesaj de întâmpinare în funcție de ora la care deschizi aplicația și o descriere sumară a zilei din punct de vedere meteorologic, însoțite de o imagine.

Aplicația Facebook, în cadrul informării meteo, se prezintă și cu un link către informații mai detaliate, pe care le poți vedea fără a părăsi rețeaua de socializare, dar și cu unul către o pagină de pe internet cu informații complete despre vremea din locația ta.

Deși eu nu folosesc aproape deloc aplicația Facebook, cred că, din când în când, această nouă funcție va fi utilă. Însă nu am să renunț prea curând la aplicația dedicată acestui tip de informații!

Tu folosești aplicații meteo pe smartphone?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *