Am testat Windows 10. O zi

Ieri am făcut și eu upgrade de la Windows-ul meu 8.1 la mai noul 10. Am așteptat peste două ore până când s-a definitivat procesul. La pornire am dat de același desktop pe care îl lăsasem în urmă și toate aplicațiile și fișierele erau la locul lor. Nu mi-au plăcut mie iconițele pătrățoase, parcă venite din vremuri de mult timp apuse, dar m-aș fi obișnuit cu ele dacă sistemul nu ar fi avut un lag imens față de Windows 8. Prima utilizare a decurs aproape normal. Însă la a doua, laptop-ul meu cu toate defectele din lume, făcând echipă foarte bună cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare de la Microsoft, mi-a măcinat nervii la maximum.

La a doua pornire a sistemului cu Windows 10 instalat, după doar vreo 2 minute de utilizare, aparatul nu a mai răspuns la nicio comandă. L-am închis forțat. La repornire mi-a afișat un mesaj în care mă anunța că face downgrade la versiunea anterioară, lucru pe care oricum l-aș fi făcut și eu. Așa că am așteptat ca laptop-ul să revină la Windows 8. Ceea ce a și făcut, doar că după primele două minute și acesta a încetat să se supună comenzilor. L-am oprit din nou forțat.

Și de aici nu a mai vrut să pornească deloc, după imaginea cu biluțele care se învârt în cerc lăsându-mă cu un ecran negru oricât timp l-aș fi ținut pornit. Totuși am mai reușit să îl pornesc, însă doar în safe mode și doar după ce prima încercare era nereușită.

Bine că am reușit să scriu acest articol! Te avertizez: dacă știi că pc-ul tău are anumite probleme, mai bine nu încerci să instalezi Windows 10! Să văd ce am să fac eu între timp, căci pe lângă un laptop cu probleme am și un smartphone cu probleme!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *