„Am avut 4 insertii de implant dentar, dar nu m-a durut absolut deloc” Marturiile pacientilor dintr-o clinica stomatologica profesionista

Posted by

Ai unul sau mai multi dinti lipsa, dar din cauza temerilor nu te hotarasti sa iti faci o programare la stomatolog? Ti-e frica de durere, iar asta te impiedica sa apelezi la tratamentul cu implant dentar? Ce ai zice daca pacientii mai vechi ti-ar demonstra ca temerile tale sunt nefondate?

In cazul in care nu esti la zi cu tehnologiile din sistemul medical, e bine sa stii ca implantologia a evoluat foarte mult in ultimele doua decenii. E adevarat, insa, ca fara o echipa de medici specialisti, cu experienta si talent in arta restaurarii dentare, tehnica moderna nu ar putea fi pusa in valoare.

Pe de alta parte, 20 de ani de experienta, 5000 de implanturi dentare inserate cu succes si 3000 de reabilitari dentare complexe ar trebui sa te sustina in decizia ta de a urma un tratament cu implant dentar la dentalexcellence.ro si sa iti inlature orice gand de neliniste.

Tehnica avansata si experienta de doua decenii

Medicii specialisti, tratamentele fara durere, dotarile ultramoderne, sterilizarea performanta, plata in rate si programul de fidelitate reprezinta pachetul complet pentru un succes garantat si un pacient fericit. Orice experienta nefasta ai fi avut in trecut, ce te-a determinat sa amani sau sa eviti ingrijirea corespunzatoare a danturii, da-o uitarii! Materialele 100% biocompatibile, tehnicile inovative si medicamentatia imbatabila iti vor asigura un plan de tratament cu reusita garantata.

In plus, acum poti beneficia de absolut toate tratamentele si investigatiile radiologice in cadrul aceleiasi clinici, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi de la o unitate medicala la alta, reducand la minimum durata lor. Cu siguranta calitatea serviciilor iti va da si mai mult curaj. Inca de la primul consult vei beneficia de un plan de tratament personalizat si vei afla care sunt etapele, durata lor, precum si costul total.

implant dentar

Performanta si pacienti fericiti

Pacientii care au apelat la tratamentul cu implant dentar, chiar si cazurile deosebit de grave, s-au relaxat rapid odata cu prima discutie cu medicul implantolog. Se pare ca explicarea de la inceput a planului de tratament detaliat si raspunsurile oferite la toate intrebarile legate de interventie, de etapele pe care urmeaza sa fie parcurse, de alternative si costuri contribuie enorm la confortul psihic al pacientilor. Dar asta nu e tot! Medicul va tine legatura cu tine atat inainte de tratament, cat si dupa acesta, va urmari impreuna cu tine fiecare etapa si va facilita dezvoltarea unei relatii bazate pe incredere, transparenta si siguranta.

Tratamentul cu implant dentar nu mai este bau-bau

Cei care s-au prezentat cu o situatie stomatologica complexa si au avut nevoie de proceduri dentare complicate, precum: operatia de aditie de os, extractiile numeroase si inserarea mai multor implanturi, au remarcat ca orele de interventie au trecut rapid si fara durere. Astfel, 2 ore li s-au parut a fi 30 de minute, datorita modului atent in care a lucrat medicul si a atmosferei placute create de intreaga echipa. Multi dintre pacienti spun ca nici macar nu au realizat ca sunt intr-o operatie.

Daca s-ar defini profesionalismul folosind marturiile fostilor pacienti, din continutul acesteia nu ar lipsi cuvinte, precum: rabdarea, increderea si siguranta. Atunci cand un medic explica unui pacient, fara sa tina cont de timp, toate detaliile pe care acesta trebuie sa le cunoasca si sa le inteleaga, este evident ca intre cele doua parti va exista o colaborare splendida.

Apeleaza cu incredere la tratamentul cu implant dentar si bucura-te de solutiile inovatoare din domeniul medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *