Alba-neagra, faza pe tehnologie

Începutul ăsta de primăvară mă găsește făcând comparații între un anume joc vechi și lumea tehnologiei, dar și făcând imagini de o calitate jalnică într-un program care „jur, nu e Photoshop”. Despre situația din urmă nu are rost să mai spun nimic, însă am să intru puțin în detaliu cu privire la alba-neagra, faza pe tehnologie.

Despre jocul de alba-neagra în sine iar nu am să scriu nimic. Mulți știu despre ce e vorba, iar pentru ceilalți există Google. Dar de unde mi-a venit ideea cu comparația asta?

În ultimele săptămâni mi s-au tot perindat prin fața ochilor știri despre Bitcoin, despre Clubhouse, despre plăci video (sau mai bine zis lipsa lor) și reclame la Revolut. Se întâmplă atât de multe lucruri în lumea asta și este o atât de mare concurență încât nu știi pe ce să mizezi că va avea sau nu un impact major în viețile noastre. Exact ca atunci când „dealerul” de alba-neagra amestecă paharele, fiecare pahar fiind o companie nou apărută sau un produs/serviciu care pare să aibă probleme, însă doar unul dintre ele este cel câștigător, în care merită să îți investești timpul sau banii.

Și, ca într-un veritabil joc de alba-neagra, și în faza pe tehnologie se poate trișa, la fel cum, tot ca în joc, mai devreme sau mai târziu șiretlicul va fi dat în vileag.

Însă nu despre asta mi-am propus să scriu la ora 2 dimineața, într-o zi de luni. Ci despre faptul că jocul meu de alba-neagra din această primăvară va fi dat de care dintre cele 3 bloguri ale mele va găzdui următorul articol din competiția Spring SuperBlog 2021. Da, mă înscriu din nou (și) cu acest blog, căci acum sunt permise mai multe pentru fiecare participant.

Așadar, în primăvara aceasta la Spring SuperBlog 2021 jucăm alba-neagra cu blogurile pe post de pahare, facem o fază pe tehnologie și încercăm să readucem alba și neagra în jocul de alba-neagra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *